luni, 18 ianuarie 2010

TRY TO FLY CAMP TOUR 2010




Turneul care provoca lumea la zbor cu elicopterul pe crestele Fagarasilor se intoarce!
Avand in vedere succesul TTF 2009, H2O impreuna cu Mountain Dew si Orange si-au dat mana in realizarea celei de-a doua editii a TRY TO FLY TOUR, intr-o varianta tunata: TRY TO FLY CAMP TOUR 2010!

In reteta turului pe 2010 au fost incluse urmatoarele ingrediente:
- The Big Air Bag;
- 4 etape nationale;
- 2 campuri;
- premii de peste 6000 euro (3200 Euro cash + echipamente de la Forum, Special Blend, Four Square + Heli);
- petrecerile de rigoare;
- o tura de heliboarding PE crestele din Fagaras.

TRY TO FLY CAMP TOUR 2010 va pastra linia povestii de anul trecut: salteaua gonflabila te va astepta sa incerci cele mai nebune trick-uri, fara frica de-a executa o aterizare fortata! Riscurile sunt microscopice (daca excludem dependenta pe care riderii incep sa o manifeste dupa primele sarituri), cele necesare rezumandu-se la skiuri sau snowboard, echipament de protectie (casca, backpad), si ceva abilitati de control a canturilor din dotare.

Nu trebuie sa fi un as al freestyle-ului, atata timp cat te descurci sa ti o linie dreapta si sa iei 2-3 viraje. Daca ai sarit de cateva ori la viata ta, iti garantam ca te vei putea da cot la cot cu riderii experimentati. Tot ce conteaza este sa treci cu bine peste rampa, de restul se ocupa gravitatia si salteaua.

Asadar, incepand cu 30 Ianuarie, echipa formata din H2O, Mountain Dew si Orange va plimba salteaua prin 4 locatii, dupa cum urmeaza:

30 Ianuarie - Brasov
02-07 Februarie & 13-14 Februarie - Cavnic, Baia Mare
20-28 Februarie - Valea Dorului, Sinaia
06 Martie - Parcul Tineretului, Bucuresti

In cadrul fiecarei etape sunt puse la bataie 3 premii principale (podiumul la snowboard) si 3 premii speciale: Best Babe, Best Skier si Best Youngblood. Skierii nu vor avea o sectiune separata, ci vor fi luati in considerare pentru premiul special pus la dispozitie de catre organizatori.
Competitiile se vor tine sub forma de campionat, asa ca daca prestezi bine la toate cele 4 sesiuni de zbor, te va astepta si o a cincea, de data asta cu elicopterul catre o tura de freeride in Masivul Fagaras!

Bineinteles ca fiecare etapa va suferi un Grand Finale sub forma unui party de cabana! Pentru ca ne place sa zburam atat ziua, cat si noaptea!

Numaratoarea inversa a inceput! Fii gata de decolare! Daca vei zbura bine, atunci H2O, Mountain Dew si Orange te zboara cu elicopterul in Fagaras!


Program TRY TO FLY CAMP TOUR 2010

ETAPA I - BRASOV
30 Ianuarie - ETAPA I TTF 2010, Sub Tampa, Brasov

ETAPA II - CAVNIC
02-07 Februarie - CAMP II TTF 2010
06-07 Februarie - Demo Session
07 Februarie - DEMO session
13 Februarie - ETAPA II TTF 2010
14 Februarie - DEMO Session

ETAPA III - SINAIA
20-21 Februarie - DEMO session, Valea Dorului
23-28 Februarie - CAMP III TTF 2010 (Valea Dorului, Sinaia)
27 Februarie - ETAPA III TTF 2010
28 Februarie - DEMO session

FINALA - BUCURESTI
06 Martie - FINALA TTF 2010, Parcul Tineretului, Bucuresti.

Niciun comentariu: