marți, 19 ianuarie 2010

BURTON EUROPEAN OPEN - REZULTATELE FINALE




       Circul elvetian s-a incheiat si a 11-a editie Burton European Open a luat oficial sfarsit. Despre ce s-a intamplat la BEO nu o sa va spunem prea multe, nu ar avea nici un rost, de altfel, sa comentam victoria lui Peetu Piiroinen atat la Slopestyle cat si in Half-Pipe. Nu o sa discutam nici despre competitia feminina unde Enni Rukajärvi,  castigatoarea Roxy Chicken Jam '10, s-a impus la Slopestyle si nici macar nu o sa pomenim de Ligocka Paulina, shrederita poloneza care a dominat superpipe-ul. Pentru cei interesati, clasamentele finale complete le gasiti aici: Half-Pipe MEN, Slopestyle MEN, Half-Pipe LADIES, Slopestyle LADIES.

       Insa despre ce o sa ne faca cu adevarat  placere sa vorbim este competitia mini-riderilor, care ne-a lasat de-a dreptul gura casca. Cu un CNP care incepe cu 196... (adica are inca 13 ani) David Hablützel castigatorul BEO Slopestyle a  scos un line incredibil: Nosepress nosegrab, Method Air out de pe teava, backside 540, switch backside 540 si un 720 truckdriver la final. Chloe Kim pustoaica de 9 ani castigatoare in Pipe si ocupanta locului 3 la Slopestyle,  nu doar ca a fost cea mai tanara participanta a concursului dar a fost si una dintre cei doar 54 de rideri care au facut un inverted trick ( frontflip pe quarter). Enjoy the video!





Click pentru clasamentele finale complete la juniori: Half-Pipe Boys, Slopestyle Boys, Half -Pipe Girls, Slopestyle Girls.


Niciun comentariu: