luni, 18 ianuarie 2010

Freestyle Camps la TTF




Participarea in cadrul acestor camp-urilor TRY TO FLY CAMP TOUR 2010! se face pe propria raspundere. Absolut fiecare participant va trebui sa semneze o declaratie conform careia se angajeaza sa respecte regulile camp-ului.

Instructorii TTF vor sta la dispozitia camp-erilor pe intreg parcursul evenimentului, de la primele incercari la Big Air Bag, pana la analiza foto-video.

Durata fiecarei tabere este de 6 zile (5 nopti).

Pret pachet: 250 Euro/pers.
Pachetul include: cazare 5 nopti + mic dejun, 4 urcari/zi, instructori snowboard acreditati, acces Big Air Bag, analiza foto/video.

INSCRIERI
Inscrierile se fac prin email pe adresa contact@h2o.ro. Date necesare: nume complet (ca in CI/BI), numar&serie CI/BI, adresa completa, varsta, experienta pe placa.

Ulterior inscrierii, va trebui trimisa pe aceeasi adresa de email dovada platii avansului in valoare de 75 Euro (sau echivalentul in lei la cursul zilei repective).

Cont bancar: RO 52 BPOS 7380 6662 967 RON 01 Banc Post Sucursala Bratianu, Bucuresti.

IMPORTANT!
Campurile se vor tine in limita conditiilor meteo si a unui numar minim de persoane participante. In cazul in care una din tabere va fi anulata, sumele achitate vor fi returnate integral.

Instructori TTF Camps vor fi:
Ciprian Popescu (aka Popo) instructor acreditat ISIA Level 1.
Bogdan Rusu (aka Bobby) instructor acreditat AASI Level 3.
Tudor Cristea (aka Tudorel) rider H2O.
 
Program tabere TTF
CAMP I: 02-07 Februarie - Cavnic
CAMP II: 16-21 Februarie - Valea Dorului, Sinaia

Mai mult info la: http://www.h2o.ro/snow/try-to-fly-camp-tour-2010.htm

Niciun comentariu: