duminică, 17 ianuarie 2010

Skullcandy? Yes, please!






Pentru un brand lansat in 2003, nu putem sa spunem ca Skullcandy o duce prea rau. Cu un atelier de doar 60 de oameni , situat in Park City, Utah ,Skullcandy a reusit sa fie „the world’s coolest ear bud” ( fapt confirmat de CNN Money si Fortune Magazine) si s-a clasat pe locul 2 in USA , la categoria celor mai vandute branduri de casti. Rick Alden, fondator si CEO al acestei companii, a fost numit “Entrepreneur of 2009.”

Pe langa calitatea sunetului oferit, succesul Skullcandy este datorat faptului ca brandul a reusit sa introduca factorul de coolness intr-un produs care pana atunci era vazut doar ca o pereche banala de casti. In comunitatea de rideri SKCNDY si-a castigat respectul implicandu-se in foarte multe event-uri si actiuni dedicate sporturilor extreme dar si sponsorizand figuri iconice precum Terje Hakonsen, Pat Milbery, Stevie Bell, Zak Hale si lista continua.

Trebuie mentionat de asemenea, ca Skullcandy sustine campania non-profit “Boarding for breast cancer”, donand 5% din toate produsele roz vandute, iar in 2008 cei de la Skullcandy au donat cea mai mare suma pentru aceasta fundatie ($36,723.80).

Alt proiect demn de mentionat este Skullcandy Sista Sessions Slopestyle Competition, for all you Shred Sistahs. Sista Sessions este un camp de 3 zile unde se pot inscrie cele ce doresc sa invete mai bine cum sta treaba cu jibbareala, cele mai bune riderite avand ocazia sa participe la concursul de 3 stele Swatch TTR din cadrul camp-ului. Mai pe scurt: VANS Penken Park Mayrhofen, Austria este locul , 13 Februarie 2010 este data, iar 3Star Swatch TTR Slopestyle Competition este motivul. Nu este doar un vis, puteti ajunge acolo foarte usor doar urmarind cu atentie instructiunile din video-ul de mai jos.





Dupa mai multe review-uri studiate am ajuns la concluzia ca imperiul Skullcandy produce casti (si nu numai) cu un design inovativ, sunet clar, bass laudat de majoritatea lumii si un pret moderat, insa am gasit si destul de multe plangeri despre calitatea materialului din care sunt produse castile ( i guess you have to find out, daca e adevarat sau nu).

Produsele Skullcandy se pot gasi si la noi in tara la diferite skateshop-uri, dar va recomandam sa aruncati o privire si pe site-ul lor oficial www.skullcandy.com, atat pentru a avea o idee mai buna despre gama larga de produse cat si pentru diferite concursuri, chestii download-abile and stuff.

Shred on !

Niciun comentariu: