joi, 24 decembrie 2009

Winter Support continua





Campania “Winter Support” continua si reuseste sa mai bucure doi tineri, acum in ajun de Craciun.
Este vorba de Andrei Popa din Sinaia care a primit placa + booti + legaturi si de Maria din Bucuresti, proaspat posesoare a unei perechi de booti.
Poate nesperat pentru unii, Andrei a dovedit ca isi doreste cu adevarat sa invete. Drept urmare, a participat    la Cupa Prahovei la Snowboard, unde a demonstrat ca merita.

Cu Maria FUNRIDE-isti s-au dat  ieri si azi si ii doresc sa ajunga sa se dea pe placa la fel de bine precum canta la viola. Poate intr-o zi o sa sustina un   mini-concert la magazinul din Sinaia. Trebuie sa spunem ca Maria a lasat si ea o pereche de booti care ii erau mari.

Foarte important, sa stiti ca Winter Support va continua si in 2010, caci mai sunt multi care inca nu au posibilitatea sa isi achizitioneze singuri un echipament. Asadar, speram ca apelul la solidaritate sa nu fie uitat ci din contra, sa se creeze o obisnuinta din donarea echipamentului vechi. Nu uitati, sunt multi cei care asteapta o sansa !

Un comentariu:

marcu spunea...

Sper ca nu ati uiatat: toti cei care au primit placa la winter support au si de la marcu.ro 1h, 2 de initiere :) moka :D