miercuri, 6 mai 2009

StepChild 2009/2010


In iarna lui 2007 bomba care a socat toata lumea snowboardingului a fost dupa ce pionerul freestyle-ului J.P. Walker s-a saturat sa fie imaginea unei firme care a luat drumul "corporatrist" ( FORUM) si a semnat cu StepChild pentru a nu uita what's snowboarding about. Distractie, prietenie, adrenalina, aventura, love for de game, intrecerea cu sine insusi si nu in ultimul rand calitatea produselor au fost principiile pentru care unii dintre cei mai buni rideri din lume au renuntat la contractele generoase si s-au intors la origini pentru a creea alternativa veridica si a marsaluii impotriva monopolului de pe piata. Printre rideri team-ului stepchild se numara Simon Chambelain, Joe Sexton, JP, Markku Koski, Fredu Sirvio, Stian Solberg.





Colectia 2009/2010 se anunta a fi un adevarat deliciu ce nu are nevoie de nici un comentariu, asa ca give it a look. AICI SOFTGOODS , AICI HARDGOODS.


Desi in Romania nu figureaza nici un dealer oficial , va puteti comanda orice produs Stepchild de pe site-urile www.tightboards.com,(care trimite direct in tara) sau www.dogfunk.com, www.k5.com (prin persoane care efectueaza comenzi din strainatate). SHRED OR DIE!

Niciun comentariu: