duminică, 23 mai 2010

Summercamp @ RideHouse

Kinda Geza te invita, intre 13 si 20 iunie, la o tabara cu un snowpark, zeci de elemente, sute de grade de rotatie si Mii de Euro. Nu halucinam de la caldura, e pe bune.

Tabara va avea loc in Austria, zona Schladming.
O sa te dai pe ghetarul Dachstein in snowpark-ul HorsefeathersSuperPark si o sa dormi (sau nu, de tine depinde) intr-o adevarata casa de rideri: ridehouse.hu.

In linii mari, trebuie sa retii cateva idei de baza:

- freestyle
- 2 ore de instructaj pe zi
- instructori ISIA, Kinda Geza si Vlad Mii de Euro
- lifestyle & chill
- intrare la strandul local inclusa in pret
- din nou freestyle

Am zis rideri, am zis chill si am zis freestyle. Deci nici costurile nu pot fi prea mari. Cazarea costa 150 euro cu micul dejun inclus. Casa de rideri iti ofera acces la “detoate” cum au precizat organizatorii, printre care bucatarie, playstation si internet. Skipass-ul mai costa si el inca pe atat (detalii pe site-ul Dachstein). In ce priveste drumul si masa, ai deplina libertate creativa.

Contact:
kindageza@yahoo.com – 0743.554.283

Numarul maxim de participanti este 30 asa ca inscrie-te repede.
Este necesara achitarea unui avans de 50 EUR.
Pentru copiii talentati se ofera reduceri!

Informatie luata cu japca si fara rusine de pe site-ul prietenilor de la fresh-meat.

P.s: Totodata distribuitorul local Horsefeathers poate oferi pentru echipele locale de rideri preturi speciale la pass-ul pentru sezonul de vara. Oferta este de 245 euro in loc de 345, pass-ul fiind valabil inclusiv pentru Horsefeathers Pleasure Jam, concursurul de 3 stele TTR din Noiembrie.
Toti riderii interesati ar trebuii sa dea un semn pana duminica seara (max. luni dimineata), caci biletele se vor comanda la inceputul saptamanii viitoare!

Niciun comentariu: