marți, 13 aprilie 2010

BALEA WHOPE

Dar iata ce-am aflat: se zice ca weekendul ce vine se string niste oameni draguti la Balea sa dea mina peste problemele eterne gen snowboard vs ski si newschool vs oldschool, sa se bucure de primavara, de zapada si de ceva alunecare.


WHOPE - In mitologia indienilor Sioux, Whope este zeita pacii si sotia vintului de sud. Cand ea a vizitat pentru prima oara pamantul a daruit popoarelor Teton o pipa ca simbol al bunei intelegeri.
BALEA - In mitologia noastra a romanilor pe zapada alunecatori, Balea este locul in care mereu ne dorim sa ne intoarcem, locul in care zapada si muntele sunt mai presus de micile noastre frecusuri pur omenesti. Balea este mereu inceputul si continuarea povestii.

Gata, introducerea fiind facuta si anume lucruri lamurite, detaliem: in weekendul 16-18 aprilie se strang cativa  prieteni (boarderi, skieri, air maniacs, jibberi, freerideri, skinny tourers, fete si cativa baieti) la o sueta de primavara. Si pentru ca ideea ni s-a parut mult prea tare pentru a nu fi impartasita lumii largi, am zis s-o facem cunoscuta.
Asadar, cine va fi pe zona in weekendul 16-18 aprilie e binevenit la sueta. Nu conteaza cat de lung ai parul, cat de ingust e schiul, cat de rocker e boardul, cat de colorat sau bicolor e outfit-ul, important e sa ne “simtem” bine si sa dam citeva linii faine la super relax. Sincer, nu conteaza nici daca nu te dai precum marii specialisti - conteaza starea de spirit, vibratia, feeling-ul…
Vor fi p-acolo si prietenii de la Efectul 981 care vor filma tot ce misca ori zboara precum si nea Fane-platane de la partipipal.ro. Mai pe seara or sa-si faca aparitia si ceva carnuri zemoase intinse pe gratar, niste pet-uri de palinca aduse de la Baia Mare de insusi Ghitzuca si… si cine mai stie ce…

O idee asumata de Armada Outerwear si Wintermag.ro

Nota: prognoza meteo pe urmatoarea perioada arata ceva ninsori. De aceea facem un apel la atentie si respectarea regulilor de baza in ceea ce priveste deplasarea in zonele cu risc ridicat de avalansa (minimum de necesar: kit DVA + mult antrenament).

Niciun comentariu: