luni, 22 martie 2010

Mountain Dew Jibstars Park Now OPEN




 Mountain Dew JibStars anunta deschiderea oficiala a park-ului si asteapta primii camperi!

Lucrurile intra in linie dreapta! Park-ul five-O unde se vor desfasura ostilitatile la editia din acest an a Mountain Dew JibStars a fost finalizat in acest weekend, primind ultimele finisaje intru perfectiune. Localnicii nu au stat mult pe ganduri si au supus noile si vechile elemente unor teste riguroase: jibbing de control si stampila C.T.C. necesara. Bifat!

Terenul de joaca de anul acesta cuprinde doua bank-uri de dimensiuni diferite, dintre care unul cu rail si box, rainbow-ul obligatoriu si inovativul banana-rail, un shooter precis, terifiantul set de trepte, un kicker cu buze dulci si o delicatesa nesperata: un bowl pentru o pleiada de liptricks!

De asemenea, avem placerea sa va anuntam ca asternuturile au fost scoase de la spalat, calcate si inmiresmate-n balsam cu iz de trandafir, pentru a intampina primii camperi care trebuie sa soseasca. Noutati despre lista de invitati in curand!

Va aducem aminte ca Mountain Dew JibStars este un eveniment al clubului five-O din Baia Mare, sponsorizat de Armada si de Rulez, sustinut de Superski Cavnic plus Loading Media si promovat de partenerii nostri media, derdelus.ro, shred.ro, snowboard.ro, h20.ro, extremeaddict.ro, skivirus.ro si fresh-meat.ro, carora le multumim din nou pe aceasta cale!

Cavnic, Maramu, 22 Martie – atitudinea rezista!

echipa voastra five-O

Niciun comentariu: