miercuri, 17 martie 2010

Five-o Jibstars 2010


Asa cum va asteptati, renumitul concurs de freeskiing si freestyle snowboarding five-O JibStars revine cu o editie nou-nouta la Cavnic, la o aruncatura de bat de Baia Mare, intre 23 si 27 Martie.


five-O JibStars este unul dintre cele mai renumite evenimente de gen, din tara noastra si a reusit sa ridice stacheta si sa marcheze progresia sportului cu fiecare ocazie. Anul trecut snowboarderii si freeskierii autohtoni au considerat chiar ca ar fi fost cel mai bun astfel de concurs care a avut loc vreodata in Romania, asa ca, in mod evident, suintem nevoiti sa ne mentinem blazonul.
Formatul se bazeaza pe scenariul de succes de anul trecut si mai intai ii va chema pe cei mai buni rideri din tara, dar si pe cativa musafiri de vaza, la camp-ul de o saptamana de la Cavnic. Ei vor locui, vor munci, se vor da si vor petrece impreuna in tot acest timp, incercand sa faca fata provocarilor date de organizatori, dar si distractiei. Sambata publicul numeros si de traditie al five-O se va aduna in snowpark-ul din Cavnic pentru mult-asteptatul concurs, unde riderii invitati, dar nu numai ei, se vor duela pentru premiile noastre, pentru faima si, bineinteles, pentru simpatia delicioaselor localnice. Terenul de joaca va fi la nivelul obsinuit five-O, cu multiple si complexe elemente, executate la calitate maxima, si o gramada de surprize. Fireste, sambata seara este dedicata petrecerii, iar toata lumea va fi invitata in Baia Mare pentru ceremonia de premiere si distractie pana dis de dimineata, in spritul five-O.

Acestea fiind spuse, va asteptam cat mai curand la noi in Nord!
Echipa voastra de rockisti five-O

Niciun comentariu: