vineri, 5 martie 2010

FINALA MD TRY TO FLY 2010 SE MUTA DUMINICA!!!





Zburatori si Zburatoare, mult asteptata finala a Mountain Dew Try To Fly Camp Tour 2010 intarzie cu o zi. Cauza  este Codul Galben anuntat, care in traducere libera ar suna asa: VINE DIN NOU ZAPADA!
Chiar daca ne place sa simtim strat proaspat sub talpi, un lucru e clar: si mai mult ne place sa ii dam la aer intr-o zi cu soare!
Si-n plus, ce-i mai bun si mai bun decat un run-in lat? UNUL SI MAI LAT!
Deci si prin urmare, il vom lasa pe Tata Naturistu sa isi faca de cap si sa-si stoarca fulgii cei albi din norii cei gri, dupa care semnam condica de prezenta DUMINICA, in aceeasi locatie: Parcul Tineretului din Bucuresti. Absolut toti satelitii ce orbiteaza in spatiu (atat off-line cat si o­n-line) confirma acelasi lucru: Duminica va contine soare si vreme faina, numai bune de-aruncat/admirat/incurajat/pozat trickurile din Marea Finala a MD Try To Fly Camp Tour 2010.

CHIAR DACA VREMEA VA CONTRAZICE PREVIZIUNILE, FINALA SE VA DESFASURA CONFORM PROGRAMULUI ANUNTAT!

Riderii sositi din provincie sa nu-si faca griji!
Ca in totdeauna la sustinere...

Echipa H2O pune la dispozitie locuri de cazare dupa cum urmeaza:
1. In cazul in care se strange un numar de cel putin 10 persoane, cazarea va fi asigurata la unul din hostelurile din Bucuresti.
2. In caz de mai putini (rideri), acestia vor fi cazati la membrii echipei H2O.
In oricare din cazuri CAZAREA ESTE GRATUITA!


Echipa H2o va sta la dispozitie via:
- email (contactLAh2oPUNCTro)
- telefon (0752.005207 - Bobby)

After-Party-ul MD TTF 2010 se va transforma in Before TTF Party; intalnirea are loc in Club Expirat, incepand cu ora 19:00.


Ne vedem DUMINICA in Parcul Tineretului!

Niciun comentariu: