miercuri, 13 ianuarie 2010

White Evenings - Sezonul II




Regele e mort, traiasca noul rege! Desi am avut cateva incercari si aspiratii poate mult prea complicate pentru ce e pregatita sa indure comunitatea de ski si snow din Romania (vorbim de Ride, die or party, sa fie clar); ne intoarcem la radacini si propunem niste intalniri simple in care cativa oameni iremediabil indragostiti isi impartasesc dragostea altor oameni ( si ei posibil/iremediabil indragostiti).

Concret:


In barul The legend, strada Coltei nr 50 (atmosfera misto, muzica asemenea, detalii aici) vom avea in fiecare joi de la ora 20 intilniri tovarasesti. Vor fi acolo baieti si fete care stiu cu ce sa mananca sporturile astea si care nu-s cu nasul pe sus. So, daca nu stii ce dimensiune de placa sau schiuri sa iti iei si nu ai idee la ce-i bun rocker-ul, daca vrei o idee despre unde te poti da ieftin si bine, daca vrei sa afli secretele toate si vrei sa vezi filme fantastice, tine minte trei cuvinte - LEGEND, JOI, 8PM.


Incepem cum nu se poate mai bine cu proiectia unui film despre derdelus a scris aici, la momentul lansarii oficiale: Generations by TGR&POW. Este un film usor neobisnuit in galeria TGR, un film despre impactul incalzirii globale asupra zapezii ce-o iubim (ma rog,  incalzire care numai pe la noi se simte asa tare).




Vinovati de reusita sau nereusita demersului vor fi APSI (adica Asociatia pt Promovarea Sporturilor de Iarna), derdelus.ro, shred.ro si partipipal.ro. Be there!


Niciun comentariu: