marți, 26 ianuarie 2010

White Evenings in Neverland




Iar vine joi, si iar va fi o joi alba, adica avem inca un film tare, tot cu si despre snowboard, din seria White Evenings din Legend.
Oamenii de la Absinthe Films par a ridica stacheta de la an la an. Si au facut-o si acum, bine-nteles, dar nu cu un film HD, nici cu filmari din elicoptere, ci cu unul aproape oldschool, si anume Neverland.
Iar cand spun oldschool ma refer strict la tehnicile de filmare. Pentru ca ideile si cadrele sunt bolnave, cum ar spune unii. Avem zapada cat casa..  mai mare de fapt.. avem multe rail-uri, mult big mountain, ocoloana sonora de exceptie si o distributie pe masura.
They go big and they go fast !
Neverland este, printre altele, filmul in care apar pentru prima data Yes Snowboards. Daca nu ati auzit de Yes Snowboards, este compania pusa pe picioare de de ilustrii necunoscuti David Carrier Porcheron (DCP), Romain de Marchi si JP Solberg, stiti voi, dupa ideea de la rideri pentru rideri, hai sa facem treaba asa cum credem noi ca ar trebui sa fie.
Despre filmul asta ar mai fi multe de spus, dar mai bine veniti sa-l vedeti :)
O sa mai mentionez doar o parte din extraterestrii prezenti: Travis Rice, Gigi Ruf, Marc Frank Montoya, Nicolas Müller, Kevin Pearce, Eero Ettala, Annie Boulanger, Marie-France Roy, Wolfgang Nyvelt.


Niciun comentariu: