miercuri, 6 ianuarie 2010

Jib-spot permanent in Bucuresti

Fresh-Meat, prin amabilitatea si cu ajutorul Patinoarului “Drumul Taberei”, a pus la punct in incinta Patinoarului un sambure de jibspot foarte distractiv compus momentan dintr-un drop-in si un butter-box. Exista sanse sa mai creasca si alte elemente pe acolo cat de curand. Intrarea pentru rideri este gratuita, tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti cu un snowboard in mana la intrare.

Daca n-ai avut pana acum curaj sa abordezi jibbing-ul, ei bine acum nu mai ai scuze. In fiecare marti si joi, de la ora 21:00, membrii Fresh-Meat si nu numai ei vor fi acolo si te vor ajuta cu sfaturi si incurajari. Inscrierile se fac pe FORUM-ul FRESH-MEAT in topicul dedicat (“Jibtips in Bucuresti”). Gratuit.

Nu te speria de frig, in incinta Patinoarului sunt suficiente incalzitoare, atat pe baza de alcool (vin fiert) cat si “ecologice” (ceai, clatite, gogosi etc).

Activitatile incep chiar de maine, joi 7 Ianuarie 2010, la ora 21:00.


























Multumiri tuturor celor care au ajutat in acest proiect (Sam, Vlad, Inutz, Dragos, Flo .. si celorlalti, nu mai putin importanti dar care se incapatneaza sa ne scape din memorie acum). Respect!

3 comentarii:

Pericle spunea...

Ii primiti si pe verii schiori?

Shred Blog spunea...

doar pe fratii free skieri :)

Pericle spunea...

Bineinteles ca free. Nu vin incatusat