duminică, 6 decembrie 2009

Snow Show - Ziua 3



Desi nu am pomenit de ea in articolul precedent, zapada e numai la Baneasa, deci cine nu vine la jibareala din parcarea Shoping Center-ului ori e fraier, ori nu e din Bucuresti, ori e nasul de la tren prea scump. De ce nu trebuie sa lipsesti? Pai, e simplu, H2o a pus la dispozitie un setup foarte bine construit si accesibil tuturor. Dupa ce dai dropul,  calculat excelent pentru viteza, ai in fata un straight box pus pe flat. Nu e stres, nu e concurs,  e chiar o atmosfera prietenoasa care te pompeaza sa inveti cat mai multe trick-uri. Boxul mai poate fi gasit pana astazi (Duminica) la ora 20:30, deci scoate-ti portocalele din booti primiti de mos Nicolae ( sau ia-i pe aia vechi) si hai odata!


Continuam cu lista standurilor  unde va recomandam sa faceti prezenta:



H2o precum si ceilalti 2 expozanti vecini lor, despre care vom vorbi astazi, au standul pe aripa dinspre Carrefour, asa ca nu o sa fie foarte greu sa  ii localizezi. La ei vei gasi placi, booti si legaturi de la Forum, ochelari de la Dragon si nu numai, ChuckBuddies si toale FourSquare si Special Blend totul cu 25% reducere fata de pretul normal. Noi zicem ca e un deal bun, deci indeasa  si niste bani in buzunare.






La Armada pe langa schiurile faimoase, vei gasi orice de la caciuli, sepci, manusi, geci, tricouri si pantaloni, pana la casti de protectie Bern. Ce ne-a atras atentia in mod deosebit au fost incalzitoarele pentru maini sau picioare. Modul de utilizare e destul de simplu dupa ce sunt desigilate si expuse la aer timp de 30 de secunde trebuiesc aruncate fie in manusi fie in booti acolo unde vor genera caldura timp de 6 ore. Scepticilor le spunem ca sunt extrem de puternice si costa doar 9 lei.









Last but not least standul Imperium Snowboards va asteapta cu o gama de placi mai accesibile, o gama ce ofera un raport calitate pret destul de bun. Mai gasiti la ei flow-board-uri, legaturi si cateva toale, dar mai bine aruncati un ochi personal pe acolo si ascultati ce are de spus Imperium cu urechiusele voastre.


AS USUAL POZE AICI!

Niciun comentariu: