sâmbătă, 5 decembrie 2009

Snow Show - Day 1 and 2



Desi a inceput cu niste probleme de organizare majore (nema curent, la anumite standuri), Snow Show este o expozitie care nu trebuie ratata. Toti expozantii si-au dat silinta pentru a amenaja standuri cat mai atractive, cu o varietate a produselor cat mai mare, iar noi vi le vom prezenta pe rand  chiar de la fata locului. Incepem cu primele 3: Flava Shop, Fresh-Meat(Ride) si Burton.



Burton: Standul  este situat pe aripa dinspre Ikea,  si este alcatuit dintr-un  cort mare si rosu, plin cu goodies, chiar cum urci scarile ( mult spus, sunt rulante!)   la etajul 1. Daca sunteti detinatori de puradei si va bate gandul sa ii apucati de vreun sport de iarna va spunem doar ca "getting  your child on skis, should be child abuse", bineinteles cu paranteza ca daca il faceti freeskier Armada, e ok. Daca treceti pe acolo nu uitati sa dati mana cu noua placa joystick, noua ni s-a parut foarte prietenoasa.





La vecini de la Fresh-Meat gasiti pe langa sfaturi prietenoase, stickere si fliere cu taberele de snow  (Sinaia & Capra), o parte din colectia RIDE  de anul acesta. Puteti atinge mult premiata Machete ( Good Wood & Best of Test) precum si legaturile Contraband care sunt produsul dintre  tehnologia de ultima ora si dorinta de a face lucrurile cat mai simple. Merita sa dati o tura!

Manechinul RIDE, zis si cap de legatura.


Flava Shop are cel mai tare stand, dupa parerea noastra,  intr-un spatiu foarte mare baietii si-au amenajat magazinul si au pe stoc cam tot ce va trece prin cap: placi (rome, nitro), legaturi, booti, protecti, outwear, ochelari. Pe langa shop va asteapta si  o zona de chillout  ( standul  RIDERS NEW YEARS EVE) de unde nu lipsesc canapele, proiectorul si un frigider  plin de bere, pentru ca toti vizitatorii sa aiba o atitudine relaxata.



Niciun comentariu: