miercuri, 2 decembrie 2009

Horsefeathers Winter Showtime

Horsefeathers Europe pune la cale inca un concurs pentru acest inceput de sezon.

Ce trebuie sa faci ? Un film de 2 minute cu persoana ta si ai tai cei mai buni prieteni in care sa arati ce inseamna snowboardul pentru tine. Accentul nu se pune pe dificultatea trick-urilor, mult mai importante fiind atmosfera generala si creativitatea. Fie ca este vorba de o excursie in munti, un mic jib in oras sau povestea unui kicker, filmul trebuie sa reflecte cat mai bine lumea asa cum o vezi tu.

Singurele limite sunt durata filmului (2 min) si ultima zi de inscriere in concurs (31.12.2009), practic sfarsitul anului. Cele mai bune filmulete vor fi alese si postate pe site-ul HF. Din ce am vazut pana acum concurenta nu este prea mare, asa ca sfatul meu este sa va mobilizati si sa trimiteti materialul. Cum am putut observa si la I Got Shot, Romania a crescut mult la capitolul snowboard movies fata de ultimii ani asa ca sigur cineva dintre noi are o sansa viabila. Este totodata o noua oportunitate de a promova snowboardingul romanesc peste hotare asa cum il vedem noi.

Daca inca nu va simtiti motivati, ascultati care sunt premiile:

Locul I: Doua locuri la Horsefeathers Snowboard Camp in statiunea franceza Les2Alpes + doua echipamente HF.

Locul II: Sansa de a participa la startul competitiei Run to the Hill in Dachstein, Austria, cazare o noapte pentru 2 persoane in Schladming, doua ski-passuri, intrare la afterparty si o intalnire personala cu riderii echipei.

Locul III: O mare punga cu bunatati de la Blue-Tomato si Horsefeathers.

Nu in ultimul rand, colaborarea dintre Horsefeathers si Method.TV va face ca filmele castigatoare sa apara pe site-ul celor de la Method, o excelenta modalitate de promovare. Asa ca daca simti ca ai calitati de regizor in sange si vrei sa te faci cunoscut, asta e sansa ta sa te faci cunoscut si de ce nu sa-i pui o piatra de temelie carierei tale.

Mai multe detalii aici:

Horsefeathers Winter Showtime

Horsefeathers Snowboard Camp


Niciun comentariu: