joi, 21 ianuarie 2010

CONCURS: APO TE PUNE IN LEGATURA CU ZAPADA!



WINNER HERE!



Gata cu suspansul, lansam la apa (sub 0 grade, bineinteles) cel mai asteptat concurs online din acest inceput de sezon, ba chiar competitia cu cel mai tare premiu, din cate s-au desfasurat vreodata la noi pe site. Sub sloganul "Ia legatura cu zapada" Funride si Shred.ro pun la bataie o pereche de legaturi APO TEAM WHITE pentru ca tu sa lasi primele urme in pow-ul de la munte sau  sa dai cele mai tari jib-uri  urbane. Sistemul Dual-Entry cu care sunt prevazute legaturile te va ajuta in orice conditie sa iti incaleci placa pe cat mai repede si comod posibil, precum si sa o convingi cu usurinta sa asculte orice comanda ti-ai dori sa execute (mai multe detalii despre legaturi intr-un articol viitor).
  Ce trebuie sa faci? SIMPLU!  Trimite-ne la adresa de email: shredonline@gmail.com, numele, prenumele,  numarul de telefon si enumera 3 modele de snowboard-uri produse de APO si poti intra chiar tu in posesia legaturilor high-end puse in concurs. Data limita este de 21 Ianuarie. Multa Bafta!

P.s. Poate va ajuta link-ul asta, in cautarea de modele de snowboard APO.

6 comentarii:

andra spunea...

Care este castigatorul?

Puzica spunea...

Cand se anunta castigatorul? Ca mor de curiozitate sa vad daca nu am castigat. Mai ales ca stau pe uscat deoarece mi-am rupt o legatura, iar perechea asta m-ar scuti de niste cheltuieli in plus.

Anonim spunea...

Anuntati si voi castigatorul anul asta?

Shred Blog spunea...

Castigatorul va fi anuntat pana la sfarsitul saptamanii acesteia. Multumim pentru rabdare!

Anonim spunea...

Deja este sfarsitul saptamanii si 31 Ianuarie si tot nu ati anuntat castigatorul, cat ne mai tineti in suspans, nu de alta dar se topeste zapada pana atunci. :))
@adryan@

Shred Blog spunea...

Castigatorul il gasesti la link-ul: http://www.shred.ro/2010/01/and-winner-is.html sau un pic mai in susul paginii.