miercuri, 4 noiembrie 2009

Vladut Voinescu, riderul de "mii de euro"



Cum te cheama?
Voinescu A.A. Vlad

Cum te striga?
Mii de Euro, Vagoane de Titei, Vladut si Caracatitel pe vremuri

Cate ierni ai implinit?
21

De cat timp te dai si cam cate zile pe an?
Vine al 11-lea sezon si ma dau cat pot de mult(maixm 50 de zile pe an din pacate)

Cand nu esti pe munte, ce faci? ( unde inveti, alte hobby-
uri)
Cand nu sunt pe munte de obicei sunt la campie cu Arhitectura. In rest ascult muzica, ies in oras la o bere, doua, noua, desenez si incerc sa duc la capat ce-mi propun.

Cum impaci scoala de la Bucuresti cu datul la Brasov?
De 2 ani se impaca destul de bine situatia, in ciuda sacrificiilor, dar am o vorba: 'Mai bine una si buna decat niciuna calumea':D

Poveste-ne de unde treaba cu "mii de euro si vagoane de titei".
Tatal unui skater din Brasov a fost profund impresionat de geaca mea turqouise deschis si a spus:'-Uite ce geace are si asta! de mii de euro.' apoi, 'Vagoane de titei' a fost a doua care se leaga si ea tot de bani.

Sponsori? In ce consta sponsorizarea unui rider care se da la nivelul tau, la noi in tara?
Sponsorizarea la noi in tara este la nivel de ajutor oferit din obrazul si inima mare a sponsorilor. "Ajutoarele" noastre aduc dealerilor un mic plus de imagine brandului respectiv si cam atat. Pot sa spun ca avantajul mai mare este de partea riderului deoarece sportul nu este atat de dezvoltat inca la noi in tara, dar lucrurile sigur merg intr-o directi
e buna.
















Cu ce setup te mandresti anul asta?
Board Burton Joystick de 50 ,legaturi Burton Cartel, Bootsi Burton ION, toale Analog (Asset jacket si Gauge pants) si ochelari Electric EG5 + casti Skullcandy Icon 2 Soft.

Any special tunning?
WAX

Umbla un zvon cum ca ai te-ai muta la Riderboardshop pentru a reprezenta brandurile de outwear pe care le importa magazinul, e adevarat?
A fost un plan care din anumite motive s-a anulat

Palmares, Premii, Diplome...
Pai, din ce imi aduc aminte: Locul 5 @Boardercross Azuga 2004, Campion National Juniori sub 18 ani la Boardercross si Big Air 2005, Locul 1 @Big Air Bucuresti Casa Poporului 2005(al doilea concurs), Locul 1 @Forum Youngblood Predeal 2006, Locul 2 @jib TNB 2006, Best Youngblood @ Primaria sect 1 B,2006, Locul 3 @Burton AM Tour Bansko 2006, Locul 5 @Urban Fly 2007, Locul 3 @Finala Turneului Freakstyle 2007, Locul 3 @Burton AM Tour Bansko 2008, Locul 2 @ Sinaia Big Air 2009, Locul 3 @Sinaia Big Air Etapa II 2009, Locul 2@Finala turneului gomflabil' 2009 .Am participat si in Austria,Elvetia si Italia la concursuri in 2005 insa nu am avut rezultate remarcabile. Am mai multe rezultate dar le-am uitat.
















Ai ceva planuri pentru sezonul asta? (vreun proiect video? concursuri?)
DA si sunt foarte incantat.In ceea ce priveste concursurile o sa merg la care apuc pe la noi si poate prind si pe dincolo ceva...in AUT sau Bansko, dar ce ma incalzeste cel mai tare este ca m-a intrebat Rene (tipul care a facut filmul From Romania with Love si care a lucrat la filmul Pirates, cu Nicolas Muller si JP Solberg....etc) daca vreau sa merg in Bulgaria in februarie\martie 2010 sa filmam acolo pentru un film. Raspunsul este afirmativ desigur si astept detalii. O sa mai filmez cu un prieten Prepe cate ceva pentru ca avem ceva idei interesante impreuna si nu va ganditi la prostii:|

Numeste 5 persoane cu care iti place, de mori, sa te dai.
Tibanu,Lucica,Mattefy,Tinerica,Bobo,Alifie,Gino,Gioconda,Geza.........ba nu! CU TOTI ;) Cu cat mai multi cu atat mai bine si mai fun.

Trick sau style?

Claar STYLE

Ce trick face toate groupies-urile de la evenimente sa lesine ?
Basinile

Burlac sau Indisponibil?
-
Bere sau Shot-uri?
As zice shot-uri dar le combin prost de fiecare data:))

Fast food sau mancare gatita?
Mancare gatita ,restaurant orice numai nu fast food.

Brunete sau Blonde?
As zice Blonda dar imi place si o bruneta. I LIKE ALL THE GIRLS by the way like Calvin Harris: -Eu zic si o blonda....si o bruneta ;)

Cel mai bune momente pe snowboard.
9 mute la Bansko, pow pow in Ischgl cu Tinerica si Alifie si toate zilele din Poiana. Cele mai bune momente la snow vin tot timpul defapt, nu pot sa zic de exact unul ca a fost cel mai bun.

Cele mai nasoale.
Inselatul prietenei la afterparty-uri

Citat preferat.
"When the power of love will overcome the love of power,people will know peace"Jimi Hendrix
















Thanks and Praises. ( la revedere in stilul Vladutz + Multumiri)
Multumesc Sponsorilor: Burton, Analog, Electric, Skullcandy si oamenilor care fac parte din miscare! Ce sa mai zic? Dati-va cat mai mult si nu uitati pentru ce ;)

POZE AICI!

Niciun comentariu: