marți, 13 octombrie 2009

"Corbu cu stil liber”





Acum ceva timp anuntam aparitia intro-ului de la “Corbu cu stil liber”.
Astazi, vom spune ca filmul a intrat pe ultima suta de metri si pana sambata va fi numai bun de vizionat in varianta finala.
Asadar, Vio, impreuna cu magazinul Funride si shred.ro va invita sambata 17 octombie, spre lasarea serii, sa vizionati impreuna cu noi, cateva amintiri din iarna trecuta, sa mancam covrigei, sa bem suc, sa radem si sa fim impreuna. In acest fel asteptarea iernii va fi putin de tot mai dulce si mai vesela.
Pentru a nu crea asteptari desarte, spunem de pe acum ca filmul "Corbu cu Stil Liber" are mai putin de 10 minute dar in ele sunt concentrate starile, sentimentele si pasiunea pe care le avem cu totii atunci cand suntem pe munte. Avand in vedere ca este primul film la care au muncit o mana de oameni, fiecare in felul lui, consideram ca este un prim pas inainte pentru aceasta echipa promitatoare fapt care sigur ii pompeaza extrem pentru iarna ce vine.
Incheiem multumindu-va anticipat pentru prezenta voastra si va spunem ca cel mai important este sa fim impreuna, si aici referindu-ne la toate aspectele. Va multumim si ne vedem sambata.

Niciun comentariu: