marți, 6 octombrie 2009

Horsefeathers Pleasure Jam



Daca in primavara Flo ne vorbea despre excelenta saptamana in Atomic Superpark Dachstein, acum este randul nostru sa reamintim de cunoscutul park din Austria, ce va gazdui anul acesta Horsefeathers Pleasure Jam, eveniment de 4 stele TTR.
Cel de-al doilea weekend din noiembrie va redeschide portile sezonului de frestyle. Evenimentul ar putea fi comparat cu o mare petrecere, caci indiferent daca esti pro sau doar un simplu turist, cu siguranta iti vei gasi locul in ambianta special creata pentru toata lumea. Regiunea din imprejurimile ghetarului Dachstein a fascinat intreaga lume, nu numai pentru locatia unica si peisaje, cat si pentru posibilitatile extraordinare in ceea ce priveste sporturile de iarna. Imbogatind aceasta reputatie, Atomic Superpark este fara indoiala unul dintre cele mai inovative snowparkuri din lume.
Inscris in turneul mondial cu nu mai putin de 4 stele, Pleasure Jam va aduna cu siguranta crema scenei de snowboard freestyle din lume. O motivatie suplimentara ar putea fi premiile in valoare de 15.000 USD dar si surf camp-ul de 3 saptamani in Bali, adjudecat anul trecut de Eero Ettala pentru cel mai bun trick. Fetele vor fi din nou la inaltime, sectiunea girlpower fiind o parte integrala a concursului.
Asadar, ramane sa-i calcam pe urme lui Flo (momentan plecat in Hintertux la deschiderea Betterpark) si sa ne deschidem fata de realitatile snowboardingului din vecini.


Horsefeathers Pleasure Jam (Swatch TTR 4 Star)
13 – 15 Noiembrie 2009
Atomic Superpark Dachstein

Niciun comentariu: