luni, 26 octombrie 2009

Boarder's si Shred.ro va invita la double-feature!






In buna traditie a ultimilor ani, Boarder's va cheama in avanpremiera sezonului la deja obisnuita intalnire de clasa, inclusiv seminar extraordinar de film tematic.

Ce era sigur ca avem pe teava si pe rola din proiector era lung-metrajul actual de la Burton, botezat "The B Movie", care deja face furori prin cinematecile si drive-in-urile planetei. Totusi, avand in vedere titulatura productiei, la ultima sedinta cu parintii ne-am decis sa va oferim un double-feature de exceptie.

Beautiful, Bail, Banger. Noul film de la marele B nu are nimic in comun cu declasatele si jumatatile de masura. Daca e film, film sa fie! Actorii principali ai "B Movie" sunt de data aceasta Jussi Oksanen, Nicolas Muller, Fredi Kalbermatten, Shaun White, Jeremy Jones si Keegan Valaika, cu evidente aparitii cameo ale celorlaltor membrii din team. Van Damme si Seagal nu le ajung nici pana la spoilere! Din Noua Zeelanda si pana in America de Nord, pipe, park sau backcountry, prestatiile eroilor nostri dau fum in nas celor Rapizi si Iuti si-l fac pe switch pe Bruce "Die Hard" Willis. The B Movie trebuie vazut ca sa fie crezut si nici atunci nu e sigur ca nu o sa cautati trucajele din clasicele cu Bruce Lee si Chuck Norris...

A doua rola de film vine din Germania pentru a ne vorbi despre snowboarding-ul din Romania. "From Romania With Love" este un documentar, o marturie pasionala si personala despre cum au alunecat la noi lucrurile in ultimele 25 de ierni. In distributie: Andy Fazekas, Ciprian Popescu, Iulius Miklos, Kinda Geza, Martin Freinademetz, Radu Lungu si alti actori ai scenei locale care spun o poveste inedita si improbabila. "Behind the Scenes" si sesiune "Questions & Answers" cu regizorul René Eckert la fata locului.

Proiectiile au loc Vineri, 30 Octombrie, in jurul orei 20:00.


Atentie: premiera nu va mai avea loc la Cinemateca Union, ca in anii trecuti, ci la Cinemateca Eforie din strada Eforie nr. 2, Bucuresti, adica pe zona cu Boarder's, sau mai precis prima la dreapta dupa intersectia Calea Victoriei/Bulevardul Elisabeta. Pe sensul legal de circulatie se-ntelege!
Intrarea este libera, incepand cu ora 19:30, insa in limita celor 250 de locuri disponibile.

Link-uri importante:

www.boardersshop.ro

www.blickinsfreie.de
www.bucuresteni.ro/harta/strada/eforie harta/strada/eforie>
http://vimeo.com/5916300


Va asteptam la Cinema Eforie pentru a va bucura de noile filme, pentru a afla lucruri surprinzatoare despre snowboarding-ul din Romania si pentru a pune la cale noul sezon!

Niciun comentariu: