luni, 7 septembrie 2009

Funride lanseaza campania “Winter Support”




Winter Support” este o campanie lansata de FUNRIDE si sustinuta de www.shred.ro menita sa vina in ajutorul celor care vor sa se apuce de  snowboard sau ski si nu au posibilitatea sa isi cumpere un echipament. Ideea este simpla, toti cei care au acasa orice orice fel de echipament pe care vor sa il doneze, trimit un mail la funride_sinaia@yahoo.com in care specifica exact starea echipamentului, eventual cu o poza atasata. Exact la fel vor proceda si cei care au nevoie de echipament. Ei sunt rugati sa dea cat mai multe detalii despre ei, cat si o mica scrisoare de intentie, care va fi afisata pe blog.
Cel care ofera isi va putea alege persoana potrivita in functie de impresia lasata de scrisoarea de intentie. Daca cumva “daruitorul” nu isi exprima dorinta de a ajuta pe cineva in mod special, echipamentul se va duce spre cei in nevoie, in ordinea in care au trimis scrisoarea de intentie.
Scopul campaniei este de a spori spiritul de prietenie intre noi, fratii ce suntem indatorati muntelui pentru tot ce avem si simtim, in special iarna. Haideti deci sa ne ajutam si sa cream impreuna adevaratul spirit la care toti visam.
www.shred.ro si Funride multumesc anticipat tuturor celor care au simtit ca vor sa faca parte din aceasta poveste frumoasa in momentul in care au citit articolul.

Niciun comentariu: