sâmbătă, 12 septembrie 2009

Beautiful dream




Nu stiu daca parintii vostri v-au obligat vreodata sa mergeti in tabara. Daca ati fost probabil stiti jocurile plictisitoare la care erati obligati sa participati. Am descoperit de curand ce inseamna o tabara de snowboard pentru copiii americani (au si pentru adulti, oricat de ciudat ar suna). Windells Camp este o tabara deschisa in orice anotimp. Pe langa jocurile de echilibru care par mult mai distractive decat cele tipice pe care le cunostem, la Windells sunt antrenori experimentati care te ajuta sa inveti orice trick ai chef pe cele mai distractive elemente de snowpark pe care le-am vazut vreodata, de la o canapea la un leagan si asa mai departe.
De 20 de ani Windells Camp ii antreneaza pe unii din cei mai cunoscuti rideri cum ar fi :Broch Stevens,Trevor Jacobs, Ross Baker, Austin Hironaka, Brandon Cocard, Team Salomon, Team Rome, Nick Dirks, Harrison Gordon,Desiree Melancon, JJ Thomas (and the list goes on).Crema snowboardingului a trecut prin aceasta tabara, 10 din top 10 rideri au participat si 8 din top 10 riderite s-au antrenat la acest camp.
Pe langa un munte intreg doar pentru rideri (Mt Hood), Windells Camp va pune la dispozitie un snowpark care se mareste pe zi ce trece cu elemente mai mult decat inventive si cu un crew de 300 de rideri e imposibil sa nu evoluezi daca participi. Desi preturile pentru tabara sunt destul de mari, sincer va spunem ca merita sa renuntati la plasma din sufragerie pentru asta. Asa ca incepti sa strangeti bani pentru urmatorul sezon pentru ca( dupa cum zic si ei pe siteul lor) What is Windells? It’s a place to go huge! si in caz de vreti mai multe informatii aveti si linkul de la Camp unde gasiti tot ce va trebuie de la locatie, la pret, poze si videouri.



Niciun comentariu: