joi, 27 august 2009

Corbu Cu Stil Liber


In primul rand, daca mai e cineva care nu si-a dat seama, „Corbu cu stil liber” este filmul de 2009 marca Viorel Corbu. Acest proiect reprezinta materializarea mai multor ambitii si sperante, nu numai ale lui Vio dar si ale prietenilor din jurul sau.


Echipa "Corbu cu Still Liber":

"Am putea spune ca prin el se implinesc visurile majoritatii snowboarderilor care isi hranesc sufletul cu zapada Bucegilor.

Motivatia principala pentru realizarea acestui proiect a fost o dorinta intalnita cel putin o data in viata de noi toti. Este vorba de acel sentiment care se naste in tine intr-o zi senina, cu mult soare si urme adanci in pulvarul proaspat, sentiment pe care, daca ai avea cum, ai vrea sa-l imparti cu toti oamenii. Este ceva ce transcede parca lumea simturilor si te duce departe, catre crestele muntilor. Asta ne-a motivat si pe noi si ne-a impins sa incercam sa transmitem macar o parte din emotia de dinaintea unui mare drop sau din linistea ultimei coborari, sub apusul ce te prinde sus in Vale.

„Corbu cu stil liber”este un film ce ne indeamna sa ne oprim si sa ne punem intrebarea daca ne dam pentru suflet sau pentru toate celelalte motive care fac pe cineva sa urce pe munte. Chiar daca la inceput toate povestile cu snowboard incep dintr-o aparenta intamplare, sunt sigur ca in cele cu final fericit, eroul, trecand prin toate fazele dezvoltarii sale interioare, ajunge la adevarul interior care il face sa isi revizuiasca total felul in care simte fiecare moment. Tradus, asta ar insemna ca fiecare dintre noi s-a dat candva pentru ca asa era cool sau pentru ca prietenii il admirau cand le povestea de snowboard. Insa dintre noi toti, cativa au avut sansa sa descopere ca vantul din creasta poarta in el un glas aparte, care povesteste despre o altfel de lume, o lume in care sentimentele sunt la fel de reale ca hainele din colectia noua abia cumparate.

Acolo visam sa ne dam cu totii, insa pana atunci va vom vorbi in imagini despre distractia din iarna ce a trecut si speram ca mesajul nostru sa fie ca o samanta plantata in voi, pentru o viata interioara mai bogata si un nou sens pentru cuvantul „ne dam”."

Putem spune ca lucrurile se se misca in sfarsit si la noi in tara, iar pasiunea si the true love for the game vor da rezultate de o calitate din ce in ce mai mare. Filmul va avea parte si de o lansare oficiala undeva spre sfarsitul lui septembrie, timp destul pentru noi sa vizionam trailerul si sa visam la prima zapada.




Un comentariu:

marius spunea...

moa ce-mi place cand se misca treaba-n tara!
go corbu!