miercuri, 17 iunie 2009

SummerJib '09 – The Magnificent Seven

De data aceasta referirile nu se indreapta nici catre filme clasice ale anilor '60 si nici catre single-uri la fel de notorii ale trupei The Clash. SummerJib a fost dintotdeauna magnific, deci de ce ar fi de data aceasta altfel? Asa cum s-a precizat si in comunicatul premergator event-ului, editia de anul acesta s-a intors la radacini, pentru a celebra lucrurile simple si spiritul DIY, atat de libertin, atat de punk-rock si atat de propriu noua. Inainte de orice altceva, SummerJib este despre a te intalni cu prietenii tai cei mai buni, doar aceia cu care vrei sa impartasesti ceva special, in ceea ce s-a conturat de-a lungul vremii ca leagan al snowboarding-ului si al freeskiing-ului autohton: Balea (pentru musafirii de peste hotare si Bulea).

Weekend-ul trecut, 6-7 Iunie, ne-am intalnit in Caldare cu oameni pe care ii stim deja de prea multa vreme, dar am facut cunostinta si cu entuziasti care venisera pentru prima oara, incercand sa se bucure de ultima zapada si de ceva special. S-a pus mana pe lopeti, s-a dat forma unui kicker la Mamelon, s-a antamat o teava dreapta undeva mai sus de parcare, s-a droppenit cu style de pe tunel, s-au dat traverseuri "la acvaplanare" peste diversele balti, mai mari sau mai mici, iar cei mai motivati dintre noi s-au cocotat pana in creasta pentru a-si mai alege o linie si pentru a vedea serpuirea Transfagarasanului pana spre vaile impadurite de mai jos. Cu alte cuvinte, s-a intamplat ceea ce toata lumea stia ca o sa se intample, iar buna dispozitie a fost cuvantul de ordine al weekend-ului. Ca la fiecare editie, riderii, fotografii, filmerii sau simpli iubitori de Balea si de zapada au venit din toate zonele tarii: Baia Mare, Bucuresti, Miercurea Ciuc, Targu Mures, Cluj, Brasov, Sibiu, ba chiar si din Germania!




Sambata seara s-a poposit jos pe vale, s-a aprins un foc de tabara, s-au depanat povesti pana adanc in noapte, iar DJ Kicsi a avut grija de noi cu sunete alese de jazz fusion, funk, groove si alte bunataturi. Duminica ne-am intalnit din nou sus langa lac, pentru a bifa inca niste sesiuni de dat, un bronz de altitudine si pentru a ne lua la revedere, pana in viitorul cel mai apropiat, de la Minunata Caldare.

Nu uitati, totusi, ca SummerJib-ul vostru nu se incheie aici! Balea va asteapta atata vreme cat mai este zapada, asa cum noi va asteptam cu material foto video la adresa cunoscuta: magic7@summerjib.ro. Buna dispozitie este contagioasa, veti vedea, iar premiile noastre va vor fi o placuta supriza! De ajuns in Balea, oricum ati fi ajuns; stim asta! ;)






GALERIE FOTO AICI SI AICI


Pana data viitoare,

Familia voastra SummerJib

Niciun comentariu: