luni, 1 iunie 2009

SummerJib nu a murit; traiasca SummerJib!

SummerJib 7 – It's kind Magic

Dupa cum stim, SummerJib, intre timp la a saptea editie, a fost de-a lungul ultimilor ani cel mai bun prilej de a incheia sezoane de dat excelente si pentru a petrece in Balea cu oameni care vibreaza pe aceeasi frecventa. SummerJib a evoluat cameleonic-pozitiv in formatul sau, s-a reimprospatat constant, a adus oaspeti nesperati in Caldare, a respectat intotdeauna Muntele, a ridicat stacheta, i-a motivat pe rookies si a sudat scena in feluri pe care nici noi macar nu le banuim. Iar anul acesta, SummerJib se intoarce la radacini si redevine ceea ce a fost initial, pentru ca nu uita de unde a plecat: o intrunire prieteneasca in cel mai frumos loc de dat de pe o raza de multi kilometri.

Astfel, depinde de tine cand vrei sa-ti suni prietenii, sa va luati echipamentul de dat plus de-ale gurii si sa mergeti la Balea, pentru a va lasa surprinsi de ceea ce veti gasi de data aceasta in Caldare. Dar pentru ca a ramas un concurs, SummerJib are premii si anul acesta! Multe si marunte. Ca sa participi nu trebuie decat sa mergi sa te dai in Balea in perioada urmatoare si sa ne trimiti cateva poze sau filmari de la SummerJib-ul tau magic. Atat. Adresa este magic7@summerjib.ro, iar cuvantul de ordine este Freestyle. Din ratiuni evidente. ;) SummerJib e pentru prieteni si toata lumea este invitata. Cand vrei TU!


Fara reguli, fara program, doar voie buna!


Ne vedem la Mamelon!

















Puteti vizualiza mai multe poze de la editiile trecute ale Summer Jib-ului dand un click AICI.


2 comentarii:

ceetah spunea...

pai peisajul mi se pare cam deplorabil : http://www.jurnalul.ro/webcam/balea-lac-55.html ...

Shred Blog spunea...

Camera de pe jurnalul nu are cel mai bun amplasament pentru a reflecta cata zapada este la mamelon in perioada asta a anului. Din ce stim noi, zapada este destula.