luni, 22 iunie 2009

Electric Visual


Fondata in 3 ianuarie 2000, compania cunoscuta sub numele simplu "Electric" este creatia a 3 prieteni: Bruce Beach, Kip Arnette si Mike Carter. Daca numele de familie a lui Kip nu va suna nici un clopotel , va putem spune ca acesta este fiul lui Greg Arnette fondatorul si proprietarul Arnette Eyewear, firma foarte cunoscuta, producatoare de ochelari din Italia.
In cautare de nou, de libertate si de ceva care sa exprime cu adevarat tot ce aveau ei de spus, cei trei au parasit Arnette si si-au creat singuri compania ce isi va avea sediul in San Clemente, California. De atunci Electric si-a dedicat activitatea lumii sportului extrem. 8 ani mai tarziu, in care Electric si-a satisfacut clientii cu inovatiile tehnice, calitatea si plusul de design din colectiile sale de ochelari; compania se alatura colosalului Volcom Inc., care achizitioneaza o mare parte din actiunile apreciatului producator. Fuziune va aduce si mai mult succes ambelor branduri. Avand un team puternic si bine conturat de sportivi (Peter Line, Andreas Wiig, Pat Moore, Bam Margera), Electric nu se limiteaza doar la crearea ochelarilor de soare, avand colectii ce reflecta si se apropie cel mai mult de nevoile riderilor de snowboard, ski, FMX, skate sau surf.
















Produsi in Italia din cele mai bune materiale de pe piata ochelarii Electric ofera protectie totala ochiului impotriva razelor UV si filtreaza razele UVA, UVB si UVC pentru o experienta vizuala cat mai placuta. In Romania ochelarii Electric pot fi gasiti la magazinul Rider BoardShop din Sinaia cat si in magazinele partenere din tara ( H2o, Frogs etc.) . In incheiere nu uitati ca pe site inca se desfasoara concursul Wild Things ce are ca premiu o pereche de ochelari si un prosop Electric. Cius!

Niciun comentariu: