vineri, 22 mai 2009

Photoride, SummerJib, Stick-a-trick


Ce au toate aceste nume in comun? Pai, in primul rand toate sunt concursuri de snow ce se desfasoara pe dealurile, muntii si vaile 100% autohtone. Toate sunt destul de originale si au ceva special care te face sa te simti extraordinar de bine si nu in ultimul rand toate au fost foarte asteptate, dar nu s-au desfasurat anul acesta. Stick-a-trick editia a 2-a pe 2009 a fost anuntat in cadrul FreshCamp de la Capra dar datorita unor alunecari de teren a fost amanat. Desi in limba romana nu sunt sinonime, "amanat" s-a infratit cu "anulat" si uite asa au ramas cu ochii in soare multi boarderi care si-ar fi dorit sa fie prezenti la eveniment. Trecem mai departe in ordine aleatorie si vorbim de Photoride. Concursul asteptat la sfarsitul lunii martie care a ezitat sa apara chiar si pana la sfarsitul lunii mai. Speranta ca se va mai tine a disparut odata cu zapada. Nu cunoastem cauzele exacte care sa motiveze absenta photoride-ului, cel mai probabil a fost iar vina apocalipsei financiare. Last but not least, despre Summer Jib se zvoneste ca va fi si el absent lucru care nu poate decat sa ne intristeze si mai tare, concursul de la Balea fiind cel mai demn si misto mod in care puteai incheia sezonul. R.I.P pentru toate cele trei de mai sus, sau pentru ca optimismul moare ultimul, le uram defapt "Insanatosire grabnica".

2 comentarii:

Maximilian spunea...

Corect din punct de vedere jurnalistic e sa iti verifici sursele si, pentru inceput, e indicat sa ai minimum trei. Cam asta spune deontologia profesionala a jurnalistului... Prin urmare nu spuneti inca "hop" cu SummerJib, ca, vorba marelui "jurnalist"-fripturist Dann Dyak0n3skcoo, "nici nu stiti ce s-ar putea sa pierdeti!" Deci, fiti pe pace, ca blog-ul vostru e avut in vedere pentru comunicarea eventualelor evenimente! ;) It's all about patience, so let's not jump to early conclusions!

Shred Blog spunea...

Am spus ca se zvoneste si intradevar e un zvon care umbla si a ridicat multe semne de intrebare. Eu unul as fi foarte bucuros ca noi sa fim primii care vor infirma acest zvon. So stam cu urechile ciulite ca nu pierdem nimic. Astept vesti. Pace!