miercuri, 11 februarie 2009

Victoria Jealouse





Victoria Jealouse, poate unul dintre cele mai cunoscute nume din lumea snowboardingului feminin, s-a nascut in octombrie in Whistler, British Columbia si este caracterizata cel mai bine de sponsorul ei Burton Snowboards "Victoria's got serious cojones".

Dupa doar 16 ani de snowboarding din care 15 pentru Burton Team, a reusit sa participe la nu mai putin de 22 de filme din domeniu, printre care "TGR (Teton Gravity Research): Prophecy '02"," High Life '03"," Soul Purpose '04","Tangerine Dream '05".

Un adevarat fenomen pentru snowboarding (si aici nu e vorba doar de cel feminin), Victoria Jelouse prefera backcountryul si nu este atrasa de freestyle “Vic has one of the top five turns in snowboarding, guy or girl. Her style is timeless, and for over ten years she has been freeriding better then 90% of the guys out there.”(-Jeremy Jones)

Cu 4 aparitii pe podiumul Us challange, printre care locul 1 la Super-G 1995, Victoria Jealouse nu da semne de oboseala si continua sa faca ceea ce ii place(fara sa se planga ca trebuie sa se tina tare dupa un grup de baieti), sustinand snowboardingul feminin si backcountry-ul.







Niciun comentariu: