luni, 23 februarie 2009

Cilla is the new pink


Nu stiu daca a observat cineva pana acum, dar atunci cand intri intr-un shop, deobicei rafturile pe care le ocupa echipamentele de snowboarding barbatesti sunt mereu mai pline decat cele predestinate femeilor. Poate e exagerat spus ca ducem lipsa de stil, dar e mai mult ca sigur sa fetele sunt dezavantajate din acest punct de vedere cand vine vorba de snowboarding.
Pe langa arhicunoscutele branduri special concepute pentru riderite,ca Nikita si Roxy, am avut placerea sa gasesc un brand care ofera un aer mai " ship-shop" echipamentului feminin de snowboarding, luand elemente din stilul masculin si ajustandu-le in asa fel incat sa se potriveasca corpului feminin si sa arate bine.
Acest brand se numeste "Cilla" si aduce spre stilul gangsterness cu tricouri lungi si lalai. Fondatoarea acestui brand este Priscilla Levac, care in 2007 datorita unui accident nu a putut sa se dea, asa ca in timpul ei liber din acest an a creat o colectie plina de culoare. Materialele sunt eco-friendly, iar modelele si imprimeurile mai mult decat placute.
Probabil mai avem de asteptat pana un astfel de brand va ajunge in Romania, din pacate Cilla are magazine doar in Canada si S.U.A. Intre timp, vizitati siteul lor, http://www.Cilla.ca pentru o imagine mai buna despre echipamentul destinat special fetelor.
Speranta moare ultima! We shall hustle in style soon!

Niciun comentariu: