sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Mountain Dew Try to Fly Tour 2009

H2O si Mountain Dew ti-au pregatit iarna asta un turneu de snowboard pe 3 etape! Try To Fly Tour aduce ceva cu totul inedit, o saltea gonflabila pe care sa tot aterizezi trickuri, in 3 competitii si un camp incepand din 7 februarie.
Competitiile se tin sub forma de campionat, deci daca te prezinti la toate si prestezi bine, strangi puncte si poate ajungi pe ..Fagaras! La fiecare etapa sunt 2 sectiuni, pro si amatori si 3 premii speciale: Best Babe, Best Skier si Best youngblood. Cel care cumuleaza cel mai mare numar de puncte la sfarsitul turului face Heliboarding in muntii Fagaras!
Prima etapa Try To Fly Tour 2009 va avea loc pe Valea Dorului pe 7 februarie si va tine o zi, apoitabara se muta in Poiana Brasov la Cabana Postavaru. Incepand de marti, 10 februarie se da drumul la Try To Fly Camp. Sfarsitul Campului este marcat de a doua etapa cu un concurs pe 14 februarie la Cabana Postavaru din Poiana Brasov iar, pe 21 februarie totul se muta in Bucuresti unde se incheie Try To Fly Tour cu un al treilea concurs! Incepand de marti, 10 februarie, Cabana Postavaru din Poiana Brasov ne asteapta cu placile in spinare. De marti pana duminica ai lectii de freestyle de la riderii H2O pe big air si rail. Taxa de inscriere in T.T.F. Camp 2009 este de 160 de euro in care ai incluse 5 nopti de cazare, 3 mese pe zi si lectii de freestyle. Ski-passurile nu sunt incluse in pret. Fun Fun Fun si progresion shreding! Pace!

Niciun comentariu: