marți, 16 decembrie 2008

Volcom Peanut Butter Rail Jam


Concursul ajuns din nou pe batranul continent va avea loc in mai multe tari! Primii 3 rideri din fiecare categorie si 'best chick' se vor califica pentru finala ce va avea loc in Gstaad-Les Diablerets, in Elvetia pe data de 18 aprilie 2009. Riderii ajunsi in finala vor avea toata excursia asigurata si pe langa asta multe premii si oportunitatea de a castiga una din cele 4 bilete tocmai pana in Muntii Mammoth premiile totalizand o valoare de 25000$.
Peanut Butter and Rail Jam face parte din seria de concursuri pentru amatori organizate de Volcom si vine cu ceva diferit in jurizare si organizarea elementelor de concurs! In loc de 3 railui unul dupa altul vor fii 3 alaturate si asta va permite mai multor rideri sa drop'in toghether....Specific formatului Jam Session fiecare va avea 20 de minute la dispozitie sa impresioneze juriul, care nu va lua in calcul decat trick-urile aterizate!
Evenimentul este gratuit, pe principiu primul venit primul servit, avand multe premii si plin de peanut and butter sandwiches, el asigura ca toti cei care vor intra in concurs vor pleca acasa cu un premiu!!!
Asa ca drop'in and go jib...

Niciun comentariu: