marți, 2 decembrie 2008

Travis Rice ameninta SWATCH TTR TOUR


Intr-un interviu acordat ziarului norvegian DAGBLADED din 21 nov 2008, superstarul momentului Travis Rice(USA), si-a declarat intentiile de a castiga doua "6star events" din cadrul Swatch TTR World Snowboard Tour. Este vorba despre The Nissan X-trail Jam ce va avea loc in Tokyo si The Oakley Arctic Challenge in Oslo.Desi nivelul celor 2 competitii a fost de la bun inceput foarte ridicat, nume importante ale scenei fiind prezente editie de editie, anul acesta cu 'Rice on board' stacheta va urca la un nivel extraterestru.
Nissan X-trail Jam va avea loc intre 13-14 decembrie 2008 unde Rice va incerca sa se intreaca cu legenda snowboard-ului Terje Haakonsen 'on the MONSTER QUARTERPIPE'!!!
“Sunt super entuziasmat pentru ca in scurt timp o sa fiu la Tokyo unde o sa concurez impotriva celor mai buni rideri. Am auzit ca si Terje o sa fie acolo deci nu va fii o victorie usoara dar voi face tot ce imi sta in putinta sa il inving”- declara Rice in Dagbladed.In afara de Terje, eventul va gazdui si 'the crème de la crème ' a snowboardingului international precum Kevin Pearce(USA), Chas Guldemond(USA), Sebastien Toutant(CAN) si alti WILDCARD riders din Japonia! “It’s going to be a battle of nations”-adauga Travis.
Totodata el asteapta si o invitatie la evenimentul organizat de Terje Hakonsen, The Oakley Arctic Challenge.
Anul acesta Travis Rice si-a lansat filmul sau “That’s It, That’s All”-film la care s-a lucrat timp de 2 ani din greu incercand sa se obtina cele mai artistice cadre ale momentului si cele mai spectaculoase trick-uri.Proiectul finalizandu-se Travis are mai mult timp acum sa se concentreze asupra evenimentelor si concursurilor;poate chiar sa castige titlul Swatch TTR!!!
Cu Rice urmarind titlul dar luand in calcul si valul de tinerii new-comeri foarte talentati, Swatch TTR Tour se anunta anul acesta a fii epic in trickuri si atmosfera! Puteti intra pe www.ttrworldtour.com pentru a fii la curent cu ultimele stiri, bloguri si video din competitie!!!
Inca odata.....GO FUCKIN' SHRED!!!!

Niciun comentariu: