miercuri, 24 decembrie 2008

Riders' New Years' Eve 08-09 / V.2


Iata ca au aparut si mai multe informatii despre marea petrecere a riderilor de la sfarsit de an.Ca si anul trecut, intreg evenimentul va avea loc atat indoor cat si outdoor, intr-un spatiu special amenajat ce poate primi mai bine de 2000 de persoane, si va cuprinde, pe langa spatiile dedicate competitiilor, o scena generoasa, un areal special pentru public, un ecran mare de proiectie, un lounge-room, dar si o zona VIP si una dedicata riderilor. Setup-ul de snowboarding se va situa outdoor si va fi compus dintr-un set de scari si diverse rail-uri, iar cel de skate/BMX va fi reprezentat de un minamp dublu, cu spine si wall, plus o extensie specifica.

Concursurile de snowboarding, skate si BMX vor avea un buget total de 1500 de Euro si vor functiona pe criterii invitationale, cu posibilitati de calificare pentru riderii talentati si dornici de afirmare aflati la fata locului. Invitatii precalificati vor fi rideri de top din Romania si din strainatate din domeniile snowboarding, skateboarding si BMX. In pauzele dintre competitii, cei mai buni rolleri din Romania vor pune asistenta pe foc cu demonstratii la cel mai inalt nivel, iar pe tot parcursul event-ului DJ Leizaboy, DJ Said, Dr. Klich si DJ Royal vor face brigada, pentru a tine spiritele incinse.

Pentru detalii despre eveniment si programul complet, accesati www.RNYE.ro! Adresa exacta a locatiei ce gazduieste Riders' New Years' Eve este Sibiu, str. Stefan Cel Mare nr. 193.

Niciun comentariu: