vineri, 19 decembrie 2008

FlavaShop & Friends Snowboard Day

De 21 Decembrie, cu ocazia Zilei Internationale A Snowboard-ului, va prezentam:


FlavaShop & Friends Snowboard Day
sub egida EuroSIMA si World Snowboard Federation



Dupa ce a ratacit cativa ani numai prin strainataturi, The Snowboard Day a ajuns, cum era firesc, si in Romania! Care-i treaba? Fiindca nu dorim sa ne amintim de 21 Decembrie doar ca "ziua cand si-a laut zborul elicopterul de pe CC al PCR", ne-am gandit sa adunam snowboarderii, cu mic cu mare, pentru a ne da si a ne petrece impreuna. Toata miscarea incepe Sambata seara cu un Hawaii Party la Teo Barosanu' la mosie, iar Duminica ne dregem mahmureala si ne trezim din paturi straine pentru o zi de dat! Exact ca in Vremurile Bune™!

Punctul de rendez-vous pentru rideri este Poiana Brasov, cea mai "centrala" statiune alpina a tarii, iar momentul reuniunii este cu jumatate de ora inainte de pranz. Scopul declarat al Snowboard Day este acela de a promova snowboarding-ul, de a atrage atentia asupra sa si de a raspandi voia buna alaturi de cei mai buni prieteni.


Iata programul complet al manifestatiei:


Sambata, 20 Decembrie:

candva catre apus –> Hawaii Party la Lunganu' cu Grand, Nemo, LeizaBoy si Bully (recomandam bermude triunghiulare si camasa inflorata)


Duminica, 21 Decembrie:

candva dupa rasarit –> cafea, suc de citrice proaspat sau ciorba saseasca de dres "apres party"

11:30 –> intalnire la "Cabina Veche" din Poiana Brasov (Telecabina Kanzel, "Cabina Mica")

11:45 – 12:30 –> urcare cu "Cabina Veche" spre Masivul Postavarul CU CARTELA

12:30 – 12:45 –> regrupare in platoul superior din Kanzel, langa "Cabina Veche"

12:45 – 14:45 –> coborare in grup cu diverse SURPRIZE* pe parcurs

14:45 – 15:00 –> regrupare la "Cabina Noua" (Telecabina Capra Neagra, statia inferioara)

15:00 – 15:45 –> urcare cu "Cabina Noua" spre Masivul Postavarul

15:45 – 16:00 –> regrupare in creasta Postavarului

16:00 –> CHINESE DOWNHILL: cine-i cel mai rapid boarder?

4:20 P.M. –> regrupare in platul de langa statia inferioara a "Cabinei Vechi"



Important:

FlavaShop a pregatit pentru aceasta zi deosebita o sumedenie de suprize, atat pe parcursul evenimentului propriu zis din Poiana Brasov, cat si ulterior acestuia. Suprizele vor fi divulgate numai la fata locului, iar beneficiarii lor sunt numai cei prezenti.

Pentru a sustine Snowboarding Day si pe entuziastii zapezii, FlavaShop pune la dispozitia doritorilor in jur de 5 (cinci) echipamente complete de snowboarding (placa + legaturi + boots) si tine deschis Duminica, intre orele 9:00 – 11.00, respectiv 17:30 – 24:00 si acorda participantilor la event beneficii strategice, care fac inutila bataia de cap a achizitiilor de peste ocean! Fiti pe faza!


Nota:

In cazul in care exista probleme cu stratul de zapada din Poiana, este posibila mutarea manifestatiei in alta locatie, ce va fi anuntat in timp util pentru toata lumea. Va rugam respectuos sa urmariti sursele online pentru confirmarea intalnirii! Undeva tot se va intampla!


Ne vedem la zapada! Be there!



www.shredcore.blogspot.com
www.world-snowboard-day.com
www.FlavaShop.ro
www.feeder.ro/2008/12/20/hawaii-party

Niciun comentariu: